marți, 15 august 2023

Vrem o tara ca afara!

 

Germania e o tara binecuvintata, mai ales pt calitatea politicienilor sai. S-o luam de exemplu pe frumoasa noastra Annalena Bärbock. Multumita succeselor obtinute la alegerile din 2021, la care a candidat ca cancelara si a obtinut maretul rezultat de 14%, a fost aleasa ministra de externe in aplauzele intregului popor, care nu-si imagina sa aiba asa un noroc.

Nici n-a venit bine si a promis o politica de externe feminina, chiar m-am bucurat f mult, ma gindeam ce frumos va fi la toate intilniriile ONU, cu Lavrov, europene, vor fi multe gagici misto, imbracate sumar cu dansuri specifice, mai din buric, mai cu coarda, mai cu floricele. A reusit sa-i certe pe chinezi, pe rusi si chiar pe barba-su. Doamna chiar i-a spus in fata lui Putin, cind ea era la München, si Putin la Moscova, ca trebuie sa-si schimbe politica cu 360 de grade.

Mai apoi a promis ca ea nu se va da cu avioane personale, deoarece acestea emit codoi si va merge, f rar desigur, cu avioane de linie. Odata a mers chiar cu trenul.

Dar s-a vazut ca avioanele de linie sunt f scumpe, si inghesuite, mai ales pt coafeza si cosmeticiana pe care o cara cu ea peste tot si care costa ca. 500000 pe an, chiar mai mult decit o costa pe Udrea. Nici fotografii care o insoteau nu erau prea ieftini si mai ales trubadurii, care pe vremuri se numeau ziaristi, si care-i cinta-n versuri dibaciile.

Deci a zis sa foloseasca avioane ale guvernului, adica sa fie numai ea si cu echipa ei, ca doar asa salvam planeta. Si a salvat ea planeta prin lume, peste sapte mari si saispe tari, pina s-a gindit sa mearga si in insulele Fidschi, sa le salveze si pe alea. Ghnionul de nesansa fu ca avionul nu a vrut, asa ca a aterizat cumva fortat la Abu Dhabi. A vrut sa plece de acolo, dar flapsul nu s-a inchis, cica a fost un senzor defect. Asa ca dupa decolare avionul s-a invirtit ceva pt a arunca vreo 80 de tone de kerosina, pt a ajunge la greutatea permisa de aterizare. Marii specialisti nemti au reparat mintenas flapsul si a decolat din nou. De data asta acelasi flaps a ramas pe pozitie deschis, desi fusese chiar un zbor de incercare in care functionase corect. Asa ca din nou multe tururi de pista si din nou aruncate 80 de tone de kerosina. De mentionat ca aruncatul kerosinei in atmosfera nu e deloc daunatoare.  

Se pare ca se va intoarce acasa, lucru extrem de tragic, deoarece planeta va ramine nesalvata.

Lumea rea zice ca verzii au tot taiat din fondurile aviatiei pina a ajuns sa foloseasca senzori de la Trabant.

Vreti o tara ca afara?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentati