marți, 29 noiembrie 2016

Martea cu ghinion

Ca inca proaspat pensionar mi-am facut multe griji ca ce voi face eu ca pensionar. Iata ca a trecut vrun an si pot face bilantul. In primul rind mi-am renovat toata casa, singur singurel, adica am pus parchet, am zugravit, am facut cu mina mea niste dulapuri de comanda de design interior, m-am incumentat chiar si la bucatarie unde am instalat o masina de spalat vas. In plus am avut un mic contract cu o firma care m-a angajat ca speaker la un congres in Istanbul, am facut multe calatorii, de doua ori in Ro, in Franta, in Grecia si mai des in sudul Germaniei. M-am apucat chiar sa scriu o carte, care merge binisor si acum am un contract destul de gras cu o mare firma.
Saptamina trecuta, marti, m-am hotarit sa schimb niste becuri la baie care se ard tot timpul si se-ntrerup, cu instalatie pe LEDuri. Consuma si mai putin si sunt mai luminoase si mai fiabile. Operatia era f. simpla asa ca fiind pe graba, am renuntat sa iau un scaun sau o scara si m-am suit pe capacul de la WC sa ajung la becuri. Din nefericire capacul nu era dimensionat corespunzator asa ca s-a rupt. Nu-i bai mi-am zis, de altfel nici nu-mi placea si-nainte sa vada nefasta, m-am dus cu bicicleta si am cumparat altul si mai frumos. L-am montat dar nu stiu ce tensiuni interne avea WCul ca s-a crapat. Asa ca dau fuga si cumpar altul. Il aduc si bag seama ca e un pic altfel decit celalalt si deci gresia e prea mica in zona, ar trebui inlocuita, nu-i bai ca tot nu-mi placea. Asa ca ma apuc sa schimb becul. deodata aud pe strada un zgomot ciudat si ma aplec sa vad ce s-a-ntimplat, aplecindu-ma pun un picior pe chiuveta, care se desprinde de perete si ia cu ea si o bucata mare de faianta. Deci va trebui s-o schimb, de altfel oricum nu-mi placea. Acum mi-e cam teama sa ma ating de cada!

Deci s-a confirmat ce stiam, martea e zi cu ghinion, dar ca pensionar sunt incintat, am de munca pentru doua saptamini, sau poate mai mult daca se desprinde si tavanul. Dar nu voi mai lucra martea!

3 comentarii:

  1. Ati lasat sa lancezeasca cel mai promitzator articol - cel cu muraturile si pensionarele :)

    Cica oralul practicat de o edentata e de departe cel mai tare - cred ca asta voia doamna sa va sugereze cand "sa isi puna placa pentru castravetii muratzi"

    La renovari - ce sa zic - spor la treaba, de schimbat prize si dat cu trafaletul si slefuit peretzi etc - toti facem
    Aia alesii - sunt aia cu pensionarele edentate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mai studiaza profilul necesar al gingiilor.
      Musai sa creeze portanta...

      Ștergere
    2. chiar am primti adineauri un E-mailm de la o pensionara entuziasta de muraturi. Scrie ca muraturile sunt bune pt. toate bolile pamintului, singurul lucru care inca nu e clar e daca sunt si afrodisiatice. Tind sa cred ca va fi greu de dovedit un efect semnificativ in aceasta directie avind in vedere clientela.

      Ștergere

comentati