duminică, 18 decembrie 2016

Reclama Aripi Argintii

Acum, când ne apropiem de încheierea anului 2016 și privim cu speranță către 2017, "Editura ARIPI ARGINTII" are onoarea și plăcerea de-a anunța disponibilitatea pentru comandă a "Calendarului ARIPI ARGINTII 2017", prima astfel de creație din "panoplia" editurii!
"Calendarul ARIPI ARGINTII 2017" este o colecție a celor mai bune cadre trase de către Bogdan MOVILEANU, un excelent fotograf de aviație și membru de bază al "echipei ARIPI ARGINTII". 
În atașament veți găsi cele 13 planșe ale calendarului, după a căror vizualizare sperăm că veți dori să vă petreceți anul cu imaginile marca Bogdan MOVILEANU drept simbol al fiecărei luni!
Prețul calendarului este 40 de lei, la care se adaugă costurile de transport prin curier (pentru București, transportul este gratis și predarea personală).
Vă rugăm să ne trimiteți comenzile la această adresă de e-mail - ATENȚIE: stocul este limitat!
De asemenea, pe această cale dorim să anunțăm că stocul de cărți "Pilotul care a sfidat imposibilul" și de broșuri "Serviciul de Luptă în Aviația Militară Română" este pe sfârșite, doritorii fiind rugați să ne contacteze, comenzile urmând a fi onorate pe principiul "primul venit, primul servit"!
Vă mulțumim pentru sprijin și vă dorim o duminică frumoasă!

Cu deosebit respect,
echipa ARIPI ARGINTII


-- 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu