marți, 14 august 2012

Sa vind, sa nu vind?

Va amintiti sa-cistigam-un-ban-cinstit?
Intre timp a crescut la 1,959, oare de ce? Are vro legatura cu presedintia Ro?
Nu stiu ce sa fac, sa vind, sau nu? Ar insemna cistig de 20%, scadem impozitu de 25%, din cistig, ramine numai 15%, nu e rau pt. doar citeva saptamini, da poate mai creste!

5 comentarii:

  1. gata, vazui. Cumparasi actiuni. Nu euro :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. arakelian, bani ai si tiganii, nu-i vorba de bani, bursa e un fel de joc si mie-mi place sa cistig. Din pacate am ratat prileju sa vind, a fost la 2,1, da am fost in concediu.

      Apropos, s-au prins si ziaristii de poanta http://hydepark.ro/articol/articol/de-ce-scad-si-de-ce-cresc-actiunile-gabriel-resouces-1045.html

      Ștergere
  2. Îndrăznesc să-mi introduc acest mic comentariu inodor pe lângă spumoasele texte ce împletesc cu un fin umor, cele mai neobişnuite crâmpeie de viaţă trăită din plin şi culmea, atât în folosul său, cât pare-se şi în a celor din jur, cu reuşitele unei activităţi de specialist de înaltă calificare, apreciat de cei mai tehnici şi disciplinaţi europeni.
    Mai mult ca sigur că a-i fi conviv lui Neamţu Ţiganu, cu câteva sticle al căror conţinut se va scurge în pahare - în jur, cu adevărat este o plăcere mai mare decât parcurgerea acelor rare texte pe care le picură pe ici colo, parcimonios.

    O mică observaţie: ochiul de artist al simpaticului NŢ nu şi-a părăsit imparţialitatea mioritică care-l forţează să privească cu vădită simpatie spre tot ceea ce este roşu!

    laplopulcuportocale

    RăspundețiȘtergere
  3. uite de ce a crescut, nimic cu politica

    Pe de altă parte, societatea şi-a dublat numărul de acţiuni deţinute la compania canadiană Gabriel Resources, dezvoltatorul proiectului Roşia Montană. SIF Moldova deţine în prezent 479.800 de acţiuni, respectiv 0,12% din titlurile Gabriel Resources.

    Nimic politic, doar principiul fraierului mai mare de la bursa

    RăspundețiȘtergere

comentati