marți, 12 decembrie 2017

Reclama, azi Partidul Națiunea Română

Motto ""America first, Romania second".

De regula ma feresc sa ma bag in politica romaneasca, desi o urmaresc, asa cu coada ochiului, dar nu mi se pare normal ca, noi astia care acum mincam salam cu soia, ca acum e de bon ton, sa influentam acolo unde nu simtim pe pielea noastra consecintele.
De data asta fac o exceptie pentru un prieten din tinerete, Jean, care a trait visul american si a ajuns de la spalator de vase, milionar. Sper sa-mi trimita si mie, pe chestia asta, niste piscoturi.

Partidul Națiunea Română este de fapt visul celor care au asteptat o viata sa vina americanii. Iata ca americanii au venit in rate, cite putin, ba cu Bechtel, ba cu Nato, iata ca se implica si politic.

Desigur partidul are si un program, sincer sa fiu nu prea e pe gustul meu, dar acum sa fim sinceri, cine citeste programele partidelor? Pe cine intereseaza? Oricum partidele insele, dupa votat, uita ce program au avut. Poate o avea si o ideologie, desi si ideologia asta mai rau ne incurca, asa ca s-o lasam de o parte. Desigur partidul e de dreapta, deci e bun.

Dar ce vrea acest partid? Simplu, partidul doreste ca Romania sa fie ca USA, asta nu-nseamna sa fie la fel de multi negrii, ca-n USA, sau sa joace lumea basebal, sau sa vina si-n Romania taifunuri.
Nu, partidul doreste ca fiecare romanas sa traiasca aproape ca-n USA. Desigur, nu va fi posibil asa deodata, trebuie putina rabdare. Pe termen lung s-ar putea ca Romania sa devina al 51-lea stat american, in definitiv distanta NY-Budapesta (pardon Bucharest) e comparabila cu NY-Hawaii.

Tot respectul pentru prietenul meu Jean, in loc sa se scarpine pe burta in insorita Florida, se implica intr-o misiune curajoasa. Chapeau!
I-as da un sfat, ca orice partid care se respecta ar avea nevoie de un slogan, de o vorba, i-as sugera "America first, Romania second".

Traiasca prietenia intre poporul american si roman!
Romani, din toate tarile, uniti-va cu americanii!

P.S M-as bucura daca veti sustine acest partid. Am auzit ca sunt pe cale sa produca niste sepci si niste fulare pe cinste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentati