joi, 19 martie 2020

Jurnal de Corona III

n-a venit inca Veta, cu isoleta
un rapsod tot mai popular

Dupa mine izolatii se impart in doua mari categorii, cu gradina/curte si fara. Am putea lua in cosiderare si posesorii de ciini, acestora le e mai greu izolarea, dar pe mine nu ma intereseaza ciinii, de altfel mi-e frica de ei pt ca ma musca, ma musca chiar si ciinii de plus.
Facind parte din fericita categorie cu gradina mi-am luat in serios sarcina, pt ca, nu asa, taranul e pe cimp. Vecina de gradina cu mine e Brigitte, o vaduva relativ proaspata. Barba-su era f simpatic, cind ma plingeam la el ca nu se coc rosiile, zicea sa le spun bancuri porcoase ca sa se inroseasca. Brigitte, de cite ori ma prinde, trebuie sa-mi povesteasca cite ceva. Zilele trecute mi-a povestit din tineretea ei de la 18 ani, cum a fugit de acasa. Dar, de f multe ori, imi aduce cadouri, mai ales ca si eu ii mai bat cite un cui, cind se rupe gardu. Zilele trecute mi-a dat o colectie intreaga de sticlute din alea mici cu diferite bauturi, de la vodca la diferite lichioruri. Alta data mi-a dat niste sampoane, nu le-am deschis mult timp, iar cind totusi m-am uitat in ele erau ascunsi 50 de euroi, ca-i taiasem niste copaci.
Cred ca-mi poarta un gind ascuns, dar eu tin distanta de 1,5 metri.
Sunt mindru ca am terminat cu sapatul, mai am de maruntit pamintul, dar pt asta am masina..
Sper sa ne vedem si miine,
Ramineti sanatosi!3 comentarii:

 1. ma neamtule
  io nu inteleg de ce autoritatile , toate, sunt asa de nehotarate...
  pai explica-mi tu, ca te pricepi la avioane, cum vine asta... cica sa luptam cu virusul dar stand in casa....pai ce, casa e camp de lupta ???
  alta si mai si...cica in aceste momente de grea cumpana pt planeta tre sa fin uniti...si in acelasi timp sa stam la distanta, 1,5 m cum zici tu...ceva nu se leaga.
  PS pune o poza si cu Brigitta aia, eventual in costum de vara, sa vedem daca e adevarat sau doar te lauzi...
  hai sanatate si virtute.
  si sa sti ca cel mai bine e sa ramai in casa cu nevasta.
  altuia.
  dar doar cat tine carantina.

  RăspundețiȘtergere
 2. daca-ti bag pozna cu Brigitta cred ca o sa iei o distanta de 1,5 km (asta e de o mie de ori mai mult)...

  RăspundețiȘtergere
 3. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
  Whatsapp:+2349046229159

  RăspundețiȘtergere

comentati