joi, 29 septembrie 2016

in sfirsit concediu.

Si noi pensionarii avem dreptul la concediu, da, si noi facem concediu, chiar mai multe... Grecia e ultima mea iubire, imi place din ce in ce mai mult, anul asta am mers pt. a doua oara si regret concediile pierdute, in trecut, prin Italia, Franta, Spania.
Nu numai peisajele sunt misto, nu numai clima e fantastica, de ex. acum la sf. lui septembrie apa era extrem de buna de inotat. Preturile sunt mai mult decit acceptabile, mi-am permis chiar ceva de mai multe stele,... Singura nasoala e mincarea, e mult pre buna si prea ieftina, iar portiile sunt imense, am luat trei kile, sa te tii acum antrenament.
Dis de dimineata cind se duc oltenii-n piata, ies pe balcon si admir rasaritul
Dar cel mai mult imi plac oamenii, au o maretie, o demnitate deosebita, chiar cei din service, nu sunt slugarnici la turcii, nu sunt obraznici ca francezii, nu sunt excroci ca italienii, nu stau cu mina-n-tinsa ca altii, sunt pur si simplu parteneri. 
Sper ca se remarca stilul!
Si ca orice pensionar care se respecta hai sa facem si niste sport... cu motoreta... prima data in viata, unde mai pui ca aveam si bagaj la spate si am intrat si pe niste povirnisuri, mama, mama. Am scapat, nu stiam ca e asa de greu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu