miercuri, 28 ianuarie 2015

O zi trista pt. biciclisti

Sunt un biciclist pasionat, mai ales vara, si primavara, si toamna, da nu iarna.
Conform legislatiei germane cind mergi cu bicicleta ai voie sa bei o bere, doua, sau chiar mai multe, pina la 1,6 la mie.
Ma rog, uneori 1,6 e prea putin, da orsicit, iata insa dragi prieteni ca fortele raului, probabil la presiunea teroristilor musulmani, sau poate a abstinentilor, sau poate sa dea o lectie Greciei, sau rusilor, au propus scaderea acestei limite la 1,1 la mie.
Sunt pe cale sa organizez o petitieonline, prieteni nu trebuie sa ne lasam, de ce am murit la revolutie, ma astept la implicatii grave in economie, mersul cu bicicleta e extrem de sanatos, sunt sigur ca aceasta masura idioata ii va provoca pe extrem de multi sa renunte.

Fiti alaturi de noi!

2 comentarii:

  1. Un om liber merge unde vrea, cînd vrea, pe unde vrea, cu ce vrea, beat sau treaz. Un sclav numai dacă-i dă voie stăpînul, unde vrea, cînd vrea, cu ce vrea șamd stăpînul. Același sclav în Imperiul Roman dădea stăpînului jumătate (50%) din trudă...mi-e frică să socot cîte biruri, la vedere sau ascunse, plătesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce va intra Olanda în criză? ...
    Nu pentru că bancherii sunt hoţi şi-i jupoaie pe cetăţeni prin credite şi guvernele prin taxe ci ...din cauza bicicliştilor !
    Biciclistul este un dezastru pentru economie.
    El nu-şi cumpără maşină, deci nu ia credit pentru bicicletă, nu cumpără benzină, nu cumpără cauciucuri de iarnă, nu apelează la auto service, nu plăteşte asigurare, nici vinietă, nici taxa de poluare, nici amenzi, nu foloseşte parcarea cu plată, nu-şi dotează bicicleta cu tehnică audio de ultimă generaţie.
    În plus nu suferă de obezitate. Deci este sănătos! Oamenii sănătoşi nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpară medicamente să înflorească farmaciile, nu plătesc analize, nu merg la medicii privaţi să-i ghiftuiască, una peste alta, nu cresc PIB-ul!.... Trebuie stârpiţi de mici!

    RăspundețiȘtergere

comentati