miercuri, 20 aprilie 2011

Paste fericit!

God's Politics, by Jim Wallis
One of the most offensive elements of the neocon rape of America is their dragooning Jesus to validate their politics of hate and exclusion.

Stateam de vorba cu unu altu, acum ca-i vremea lu Hristos toti se lauda ca e de-al lor. Mai ales astia care se ocupa cu politica, aia de stinga, comunistii, spun ca de fapt Iisus a fost comunist, de fapt numa comunistii erau in stare sa hraneasca un popor cu o singura piine, altii spun ca in nici un caz nu putea fi comunist, ci numa de drepta, ca cica astia sunt harnici si dastepti, unii spun ca ar fi fost stingaci, ca atunci cind zice daca primeste o palma pe obrazu drept intoarce si stingu, numa un stingaci te poate plezni pe obrazu drept. Cica d-aia nici nu a putut mosteni meseria de timplar a lu ta-su ca era stingaci. Altii sunt tare mirati de faptu ca nu se stie nimic despre aventurile lui cu muieri, cica ar fi fost... s-au scris tone de carti si s-au facut zeci de filme, biserica spune ca Iisus nu ar fi fost nici de stinga nici de dreapta ci ar fi fost neutru, cica isi permitea, se dadea mare cu ta-su. Am citit de asemenea studii despre tehnologia cuielor folosite, in ge piroanele se numesc uneori Jesusnagel.

Ma rog, toti trag de el si spun ca e de a-l lor, io pot doar sa spun ca mie mi-a fost intotdeauna simpatic, mai ales atunci cind am auzit ca a transformat apa in vin!
Sf. Apostol Pavel zice: "Sa se cerceteze omul pe sine si numai asa sa manance din paine si sa bea din pahar".
Aceasta este o problema spinoasa, caci se intampla de multe ori sa se marturiseasca crestini care fac pacate mari cum ar fi betia, curvia, mandria, ferirea de a face copii, fumatul etc.

-Daca in noaptea dinaintea Sf. Impartasanii, crestinul a avut un vis desfranat se mai poate impartasi ?
Nu se poate pentru ca in acest caz este necuratie.
-Ce se ia dupa Sfanta Impartasanie: anafora, agheasma mare, mica sau vin?

Paste fericit!

5 comentarii:

  1. scuze ca scriu ceva off-topic, nu e chiar fair, dar iti recomand un site fain: englishrussia.com , unde poti vedea inclusiv avioane rusesti in diferite stadii, si poate ne mai spui cate ceva despre ele cu ocazia asta; in rest siteul e plin de aspecte noi si vechi din Rusia/URSS, e foarte consistent si interesnai. Toate cele bune. Gabi, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubitu meu, io nu am avioane, dar am băut un vin roșu bun și m-am gândit la tine. Sărbători liniștite! Pupez!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa fii iubit!
    :)
    lumina sfanta a sarbatorilor sa-ti dea puterea de a trece usor peste lasatul de fumaT!
    ;)
    pupaturi nefestei!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hristos a inviat! Mie de asta mi-e simpatic.;)

    RăspundețiȘtergere

comentati