joi, 4 martie 2010

Azi am vorbit romaneste!

Am avut azi, in firma, o delegatie din Ro, de la o firma privata, nu dau nume. Am fost solicitat sa prezint partea tehnica si sa fac pe traducatoru. Prima problema a fost cu ce ma imbrac. De regula nefasta imi pune lucrurile pe portmantou si eu le iau fara sa cricnesc. De data asta insa, nu stiu ce mi-a venit, poate nevoia de a impresiona, mi-am dorit sa ma-mbrac gen "Al Capone". Nu ma pricep la moda, da mie mi se pare Al Capone eleganta non plus ultra. Costumu meu de ginere a fost de acest fel, singuru costum "de comanda", facut pe Calea Victoriei, din viata mea. Am vrut neaparat sa-l imbrac p-ala, e cam ca asta din poza de sus, doar ca dungile albe sunt mult mai discrete, vezi la stinga. Nefasta a ciriit, ca e demodat, ca nu mai mi se potriveste, l-am incercat si mi-a venit ca turnat. Cind m-a vazut nefasta chiar a avut asa o tresarire.

Ajuns la munca am intilnit citiva colegi, care nu m-au recunoscut, secretara sefului mare chiar a avut un mic orgasm.

A venit delegatia romana. Impresia mea de inceput nu a fost prea entuziasta. Mai toti f. batrini si grasi si extrem de necomunicativi, poate pt. ca erau din Ardeal, lucru care m-a siderat. Am incercat sa fac un mic de small talk, ca incalzire, am cautat subiecte ca fotbal, vin, da nu a fost nici o rezonanta.

Am intrat un subiect, mi-a iesit destul de bine, desi partea romana era cam apatica.

Am facut si o vizita prin firma, da am simtit ca e aceeasi apatie. Masa de prinz, de cinci stele, vin prost si dulce, romanii nu au prea apreciat-o, nici macar Whisky nu au baut.

In timpu mesei deja au inceput tratativele de bani, e vorba de f. multi bani, delegatia romana m-a surprins, avea un concept f. logic si f. clar, daca nu as fi fost condamnat sa fiu neutru i-as fi sustinut, ca tare greu e sa fi neutru, inima te trage intr-o parte, ratiunea in alta.

Ne-am despartit ca-n gara, va voi tine la curent!
Update, la cererea publicului am bagat si nefasta!
P.S De fapt la nunta am fost imbracati in ii.
PPS Se observa ca nefasta avea nasu coroiat si era cracanata.

26 de comentarii:

  1. Anonime, habar n-am, lumea care ma cunoaste zice ca nu as fi, io cred insa ca sunt.
    Da de ce intrebi? E rau?

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne-feri,cum o sa fie rau?Si tiganu ` e tot om!Am cunoscut o multime de tigani simpatici,de omenie,dar si romani nesimtiti,mizerabili,etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. ha! ha! ha! Asta cu "tu chiar esti tigan" a fost taaaareee! :))
    Una peste alta, neamtule, cred c-ai rupt ceva inimi in tinerete, frumşăl tare mai erai....

    RăspundețiȘtergere
  4. ...si neamtule, esti printre putinii oameni care reusesc sa ma faca sa rad in hohote si uite asa ma vad nevoita să-i citesc si nefastului scrierile tale!

    RăspundețiȘtergere
  5. da de ceai taiat poza? vrem sa o vedem si pe doamna nefasta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dana(fosta anonima)6 martie 2010 la 09:33

    Neamtule,subscriu la ce zicea Georgiana!Barbat bine,intr-adevar!

    RăspundețiȘtergere
  7. E adeverat ca in tinerete, vorba presedintelui, ciuruiam muierile, da totusi mie nu-mi placea de mine. Gaseam ca am o mutra prea feminina, de gay, chiar ma gindeam sa-mi fac o cicatrice. De altfel nu aratam niciodata asa ca-n poza, ma purtam nebarbierit si nepieptanat pt. a compensa trasaturile mult prea fine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nefasta nu a vrut sa fie publicata, o s-o bag data aviatoare fara sa-i spun.

    RăspundețiȘtergere
  9. neamtzule, shtii bancu ala cu bula care se duce la tac'su si-ntreaba: tata io ce sunt ? evreu sau tzigan?
    da de ce intrebi fiule? zise tac'su.
    pai, incepe bula, are unu de la noi de pe strada o bicileta, si nu stiu daca sa ma duc s-o cumpar si sa negociez, sau sa astept sa sa faca seara sa i-o fur!

    RăspundețiȘtergere
  10. deci : esti tigan?
    ps: cruela de vila

    RăspundețiȘtergere
  11. vinu' prost si dulce cine l-a ales? :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Eeei, Neamţule, Neamţule, greu poate fi cu ”ochii văd, inima cere, conştiinţa - nu şi nu!!!”...
    Vezi di ce-am tăcut io?
    Că io ştiam că pe români nu-i poţi lua nici cu buna, nici cu răul, numa cu loveaua, scurt, ţigăneşte!!!
    Dar tu nu eşti nici destul de neamţ ca să-i iei cu răul, nici destul de ţigan ca să-i frigi la lovele. Şi-aşa am impresia că s-a produs taman ce mă-nfricoşa pe mine: i-ai luat de la inimioară... Da românu, Neamţule, când vine vorba de lovele, nu mai pare să mai aibă nice mamă, nice tată, nice alte daraveli...
    Io-s convinsă că te-ai descurcat foarte bine, da n-aş fi vrut să fiu în locul tău...
    Mă crezi?
    Dacă nu...

    RăspundețiȘtergere
  13. oare de ce atata apatie Neamtule?poate ca delegatia s-a bucurat numai de deplasarea in Nemtia !!

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare de ce atata apatie Neamtule?

    RăspundețiȘtergere
  15. Vaaaai, ce frumos iereai Neamțule!!! Ca un bobocel! Ușor gay, e adevărat, dar un gay masculin :p Io cred că n-ai pus-o și pe doamna în poză pentru că e mult mai frumoasă ca tine și te-ar fi eclipsat :D Oricum, m-ai impresionat că ai mai intrat în costumul de ginerică, rar, foarte rar!

    RăspundețiȘtergere
  16. nota 10 pentru nefasta! frumusete! sa-ti traiasca neamtule!

    RăspundețiȘtergere
  17. imi pare rau ca poza 2 nu se poate vedea mai mare... erai imbracat flower power...ce vremuri...

    RăspundețiȘtergere
  18. Dana(fosta anonima)7 martie 2010 la 21:54

    Superbe nuntile de altadata!Si pozele,si mirii....Erati frumosi si tineri!E minunat ca sunteti impreuna si acum,in vremurile astea cand mai toti divorteaza si-si dau cu strachni in cap!Sa fiti fericiti si sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dacă mai pui și cu superbiciunea aia de băiat al tău care e însurat, te bat!

    RăspundețiȘtergere
  20. Hai Lio, ca nu va pling io de mila, aveti parte de toata floarea flacailor, tineti de ei ca asa cum ii cresteti asa ii aveti! Iubiti-va, ca nimic nu-i mai misto decit asta, cum ii zice...!

    P.S Io eram pa vremuri, si nu m-am schimbat prea mult, un fel de hipist folclorist, chiar si azi port cu placere ie, mai ales vara, si printesa are ie si nefasta.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ha, ha, mi-ai amintit de vremea cand faceam pe traducatorul (amboldel, ca sa intelegi si tu, pe tiganeste) la o firma. Eu eram in sacou, directorul in geaca de piele. Delegatii straini credeau ca el e soferul meu si se mirau ce cauta pe acolo.

    In alta ordine de idei, uite un serial f interesant aici. L-am cunoscut pe tip: http://opiniicetatenesti.com/article.php?story=20100303220314713

    RăspundețiȘtergere
  22. leit Warren Beatty, uite
    http://community.adn.com/sites/community.adn.com/files/images/warren%20beatty.jpg

    RăspundețiȘtergere
  23. Din blog in blog, am trecut pe la Fuck you tovarasi pe care il aveam in blogroll, apoi pe la Lia si am ajuns aici. Si tu si Lia va-ti pricopsit :) Na ca v-am pus pe blogroll si pe ala de mi l-a pus Goagalu la dispozitie da' si pe ala extins cu poze :D Ti-am pus poza de la profil acolo dar cred ca o schimb si o pun pe aia unde erai ginerica.

    RăspundețiȘtergere
  24. Mie mi-a placut la fel de tare si poza cu nashii :-)
    Poate o gasesti mai mare sa mi-o trimiti si mie.

    CR

    PS: De 2 ore tot citesc pe blog. Am ras cu lacrimi.

    RăspundețiȘtergere
  25. Viața este un mister cu multe întrebări care are nevoie de răspunsuri, cu ce probleme te confrunți pe pământ? Sotul sau sotia ta si-au parasit viata fara nicio explicatie buna care te face sa te confunda si sa-i doresti inapoi in viata ta? Dr. Ajayi este bărbatul potrivit pentru slujbă, este un caster puternic de vrajă binecuvântat de strămoșii săi și acceptat de zei ca piesa lor de pe pământ, Dr. Ajayi mă ajută să-mi salvez locuința spartă, aducându-mi înapoi soțul meu cu vraja sa puternică . Eu și soțul meu am fost separați 9 luni fără comunicare, dar cu vraja aruncată de Dr. Ajayi, el se întoarce și suntem din nou o familie fericită. Contactați dr. Ajayi rola de vrăji dacă vă confruntați cu orice fel de probleme de viață și aveți nevoie de o soluție rapidă. Viber sau Whatsup: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

comentati