joi, 10 aprilie 2014

sunt un lenes

recunosc, e adevarat, nefasta are dreptate, sunt un lenes, am f. multe idei, am multe teme despre care as scrie teribil de spumos, interesant si plin de umor, as putea, de ex. vorbi despre o expozitie, JEC, se numeste, de la Paris, la care am fost cu citeva saptamini in urma, o expozitie tehnica extraordinara, am adunat chiar material si poze facute de mine. Sau as putea baga ceva de o calatorie juma privata, juma de serviciu la Viena, de asemenea documentata cu poze originale la opera si pline de poante intelectuale.

Am totu pregatit, chiar si textu e in cap, da mi-e o lene, teribil de lene, cind ma gindesc ca trebe sa scriu, sa fiu atent la nenorocitele de virgule, nu mai vorbesc de formatarea pozelor.. stiu fanii mei tin computerele deschise, daca timpu-i nasol, ploua si e frig bag, ceva, daca nu, nu.

5 comentarii:

 1. Domnu' Țiganu, lăsați-le dracu', nu-i problemă, înseamnă că aveți ceva mai important de făcut, chiar dacă nu e public, ci foarte personal, banal pentru ceilalți... :)

  RăspundețiȘtergere
 2. multumesc domnu NC, mi-ati luat o piatra de pe inima, imi faceam procese de constiinta ca lipsesc lumea internautica de interesantele mele postari.

  RăspundețiȘtergere
 3. O fo' si frig
  o si plouat,
  da' lenesu tot lenes
  nimic nu o bagat.
  Doamna neamtu, cum tineti un asemenea specimen pe langa casa ?
  Anonima da' s-o si semnam, Agnes.

  RăspundețiȘtergere