marți, 21 iunie 2011

Senzational, Ludwig II-lea e roman!

Chiar aseara vorbeam cu niste preteni buni, pe un blog f. placut, despre concediu, calatorii. Le-am aratat una din excursiile mele la Neuschwanstein si s-au bucurat f. mult.


Vorbind cu unu si cu altul, ca stie toata lumea ca noi astia, veneticii, suferim enorm de izolare si singuratate, am aflat ca Ludwig II e roman. Pt. cine nu stie cine a fost, Ludwig II a fost un rege in Bayern, f. inalt 1.93, s-au implinit pe 13 iunie, 125 de ani de la moartea lui, o moarte destul de ciudata de altfel, care nici azi nu e elucidata.


Personaju Ludwig II e o figura tare indragita de scriitori, s-a scris enorm despre el, unii spun ca ar fi fost chiar homosexual.

Oricum se va turna un nou film cu el, in rolul principal, Sabin Tambrea, nascut in Romania. Va aparea la sf. lui 2012, aveti putina rabdare!Bravo Sabin, felicitari!

5 comentarii:

 1. Am vizitat si noi castelul anul trecut. Aflasem ca era homosexual dar nu ca era si roman. Interesant, astept sa vedem filmul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Bineinteles ca actoru care-l interpreteaza pe Ludwige e (a fost) roman.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ah, acuma am inteles credeam ca vorbeai in post de adevaratul Ludwig II, care de fapt nu e roman, a fost nascut intr-o suburbie din Munich.

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 5. Vld, sa stii ca ai dreptate, sunt cel mai bun, cel mai tare, de mult astept sa fiu descoperit, facem bre, facem si interviuri si ce vrei mata, poti sa ma dai si la TV?
  P.S Cum se plateste, ma platesti pe ora sau pa emisiune. Astept raspuns urgent!

  RăspundețiȘtergere