sâmbătă, 27 iulie 2024

Din nou Bucuresti

 Sunt sub influenta spectacolului de deschidere a Olimpiadei din Paris. Mi-ar fi placut ca pe perioada Olimpiadei sa inceteze toate razboaiele, asa cum ne-au invatat grecii!

Spectacolul fantastic, fara indoiala, au fost si doi mari romani pe acolo, dirijorul Cristian Macelaru si Nadia Comaneci. Celin Dion fantastique.
Dar n-as fi Gica contra daca n-as fi gasit pete si-n Soare:
- Parca s-a cam exagerat un pic cu diversitatea, intelegeti ce spun!
- Se pare ca organizatorilor nu le-a trecut prin cap ca s-ar fi putut sa ploua. Ar fi putut macar sa puna niste prelate sa nu-l ploua pe pianist si pian, sau orchestra cu instrumente de valoare. Se pare ca a fost cam scandal pe vaporul nemtilor, unii au vrut sa se bage la adapost dar au fost impiedicati de trupele de ordine.
Declar deschise jocurile Olimpice, fie ca cei mai buni sa cistige!
**************
Bucuresti, din nou in Bucuresti, canicula, mai aruncam niste bani la niste circiumi insotiti de unii, sau altii, dar gata, plecam.
Incepem sa obosim, vad ca si voi.
Am fi dorit sa mergem la teatru, dar am inteles ca-ti trebuie programare care dureaza mai mult decit la cardiolog. Ultima piesa vazuta a fost “Dineu cu prosti”, misto, mai ales Horatiu Malaele. Din pacate a fost si Ion Caramitru, Dumnezeu sa-i ierte, si-a dovedit limitele.
Am si fost rasfatat, pe vremuri, cu chestii grozave, Richard al treilea, George Vraca, brother, m-a cutremurat. Sau nepotul lui Rameau, cu Moraru si Dinica, sau Zbor deasupra unui cuib de cuci, cu un Piersic fulminant, si chiar Opera de trei parale, fantastica, vazute pe viu.
Lichidam, merci Gica, merci Mihaela!
Ajungem din nou pe Arges, o mica petrecere cu ocazia aniversarii unor persoane f dragi mie. E f placut, citiva tineri care produc o ambienta vesela si frumoasa. Una din putinele petreceri in care nu aflam nimic despre noile tratamente de inima, lingurica, digestie etc.
Sa nu credeti ca ati scapat, desi plecam spre casa vom mai face inca multe escale.
Urmatoarea oprire Leordeni, cu peronul pe partea dreapta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentati