vineri, 28 iunie 2024

Viespi

 

Va imaginati in ce hal arata gradina mea dupa cele cinci saptamini jumate de hoinareala? Jungla e nimic. Mai ales ca a plouat, a plouat, a plouat si a fost si frig. Spre uimirea mea am sperante sa salvez niste rosii, daca ma va ajuta incalzirea globala, ca deja, dupa trei zile de putina caldura, a inceput sa dea cu frig.

Deci m-am pus pe treaba, dar am fost intrerupt de o viespe care m-a intepat intre degetele miinii stingi, bine ca nu a fost intre degetele mari de la picioare. Desi am aplicat metodele traditionale, frecat cu sare si cu ceapa, mina a inceput sa se umfle pina la cot, ca nici camasa nu mai puteam s-o imbrac.

Culmea e ca, insufletit de ginduri ecologice, am construit chiar un hotel de insecte cu tot tacimul, sufragerie, camere, baie, instalar spre sud. Se pare ca unele au fost nemultumite si drept urmare m-au intepat, ca nici o fapta buna nu ramine nepedepsita.

Fusei si la urgenta unde mi-au facut injectii si mi-au dat cu creme.

Am impresia ca si-au facut un cuib in alta parte si, conform legii nu am voie sa le distrug, ca sunt sub protectia, ci trebuie sa obtin o aprobare si sa vina niste specialisti care trebuiesc platiti si costa intre 150-250 Euroi.

Nu pun poze deoarece stiu ca pe aici sunt persoane sensibile si nu pot vedea grozavia.

Un comentariu:

  1. Stiam ca veninul de albine e bun pt reumatism. Asta de viespe habar nu am cat e de rau.

    RăspundețiȘtergere

comentati