duminică, 22 ianuarie 2012

Anunt umanitar.

Anumite evenimente care au trecut m-au obligat sa ma despart de un prieten f. bun, un prieten la care tineam f. mult, de fapt e o prietena si e ultima. E adevarat ca atunci cind am condus-o pe ultimu drum am fost incintat.
Nu pot sa-mi exprim tristetea pt. aceasta intimplare, ii rog pe cei care ma iubesc sa ma ajute sa-mi recuperez prietena, ofer recompensa, astept provincia!

P.S Blogu functioneaza in continuare aiurea, daca nu se rezolva il inchid sau trec pe alta platforma!

duminică, 15 ianuarie 2012

defectiune

Nu stiu din ce motive blogu functioneaza aiurea, nu se deschid comentariile!
Ii voi raspunde aici Elsei, care a intrebat ce ar fi mai interesant de vizitat in Germania.
E greu de dat un raspuns, depinde mult de interesele respectivului si de punga. Dupa gustu meu sudu Germaniei e mai interesant, München are multe de oferit, multe muzee si bere. Am scris cindva despre, vezi http://la-neamtu-tiganu.blogspot.com/2010/04/neuschwanstein.html sper sa se poata deschide.

Cind se va repara blogu voi reveni cu amanunte.

@mac gregor, cum spuneam blogu merge aiurea, nici io proprietaru nu pot comenta, de aia aleg acest mod de comunicare, te-nseli, io nu am TV romanesc, nu vad nimic din Ro. Parerile mi le formez exclusiv din ce citesc pe internet si din conversatii, cuplate, evident, cu experienta mea de o viata si cu trairile nemtesti.

vineri, 13 ianuarie 2012

Cit de periculos e sa fii sanatos!

Natura m-a inzestrat cu gene tari, e clar ca sunt din spermatozoizi campion, desi nu prea mai sunt tinar totusi ma misc, inca, joc chiar fotbal, beau si fumez. Am zis fumez? Nu, nu mai fumez de circa un an si asta m-a imbolnavit. De fapt ma simteam f. bine, nu as fi avut nici un motiv a ma lasa de fumat, da propaganda din mass media, cicalitu nefestii, discriminarea, suferinta de a sta in frig cu tigarea palmata, nu poti sa intrii intr-o circiuma sa fumezi linistit, calatoriile cu avionu, insistentele dentistei, ma rog tot ce inseamna in ziua de azi presiune psihologica si-a facut efectu, m-am lasat de fumat, de aproape un an.
A fost un an f. greu, nu sunt de loc mindru de mine, la inceput am fost f. nervos, extrem de nervos, am compensat cu mincare si dulciuri si bautura, am luat fro 7 kg. am ajuns la 83. Ma simteam de rahat, nu mai puteam respira, mi se puneau circei la fiecare miscare, nu-mi mai puteam incheia pantofii. M-am dus la doctor, mi-am facut analize, colesterol 270, tensiune 160, eram un vrac, desi doar cu 6 luni inainte totu era top, am devenit, dupa o zi pe alta, un caz medical. 
Am schimbat ceva, ceva la mincare, mai putina slanina, oua de loc, nici un fel de dulciuri, am crescut cantitatea de bautura si muuult, mult sport, ba bicicleta, ba inot, ba ceva fitnes, mi-am luat un aparat de casa, fotbal oricum. Inainte de Craciun am fost din nou la doctor, totu perfect, 130 tensiune, colesterol 160.
Doctoru mi-a explicat, totu s-a-ntimplat din cauza lasatului de fumat, stressu provocat mi-a dat peste cap tot organizmu, corpu nostru e mai dastapt decit noi! Nefasta zice ca tare bine ar fi daca m-as lasa si de bautura, nu prea-mi vine, cine stie ce alte dereglari ganglionare mi se mai intimpla, mi-e frica, nu vreau sa risc!