marți, 25 octombrie 2011

La 31 Octombrie

se va naste al 7-lea miliard cetatean al lumii.
Primul miliard a fost atins in 1800, in 1927 au ajuns doua miliarde, peste 33 de ani, trei miliarde.. 1974, patru, 1987, cinci, 1999, sase, si-n 2011, sapte.
Daca lumea ar fi un sat cu 100 de locuitori,
15 ar fi africani
5 nordamericani
11 europeni
9 america latina
60, asiatici

P.S Eu sunt cetateanul lumii cu nr. 2522803926.

sâmbătă, 8 octombrie 2011

nemtii... de ris!

Ce ati zice daca atunci cind faceti un cadou cuiva ar trebui sa platiti pt. ca persoana sa primeasca cadou? Si daca vreti sa luati cadouu inapoi trebui din nou sa platiti?
Asta fac nemtii si nu o fac din altruism, din bunatate crestineasca, ci pur si simplu din fanatism ideologic, sa nu spun prostie.
E vorba de energie, Germania produce, uneoeri, prea multa energie, din vint si solara, si deoarece soarele si vintu vin cind vor si nu cind e nevoie de ele, aceasta energie e donata Austriei, de ex. care cere ca. 500 de Euroi pa Mwh ca s-o primeasca. Si invers, cind nemtii au nevoie de energie cumpara propria energie inapoi si platesc mult pt. asta, deoarece e energie verde. Ca sa ne distram si mai tare trebe sa stim ca pt.producerea energiei "verzi", din vint si soare statu baga, subventioneaza, anual, cu 8,5 Miliarde toata povestea.

De ce toata povestea? Numa sa se desfinteze energia atomica, apropos de energie atomica, doar un exemplu, pt. un reactor atomic, in Hamm au fost cheltuiti 2,4 miliarde, a functionat 4 ani si s-a oprit, mai trebe inca 675 milioane pt. a dezinfecta locu.

Si o veste de la vecinii nostrii, olandezii, astia sunt teribil de zgirciti, pt. a economisi s-au hotarit sa scoata toaletele din trenuri, introducind niste pungi din material absorbant, ma-ntreb de ce nu ofera fiecarui pasager pampersi?