Pages

duminică, 7 iulie 2024

Inca la Timisoara

 Mi-e teama sa vorbesc de aceasta zi, mi-e teama sa nu cad in teatral, in dulcegarii. Ca a fost o zi a rasfatului. Ziua buna se cunoaste de dimineata! Da, e adevarat, am dormit f bine, se anunta o zi formidabila si chiar asa a fost. Un mic dejun frugal, de la un mic aprozar la parter, rosii cu brinza. M-as putea hrani toata viata numai cu rosii si brinza. Din pacate e tot mai greu de gasit rosii adevarate.

Pe drumul deja cunoscut, malul Begai, la dreapta pe pod si ajungem la Opera. Intilnire de gradul 3, oameni minunati. O cafea la Opera, plimbare, povesti. Un prinz usor, ciorba de loboda, tare-mi place, si un somn de frumusete.

Seara suntem invitati la opera. Un recital ca un spritz de vara, cu arii din Opere. F frumos, impresionanta bucuria interpretarii, mai ales a cintaretilor. Doar prima vioara e ceva mai cool. Publicul ales, imbracat pentru Opera, fara zdranganele, dar elegant. In Düsseldorf, unde merg des la Opera, publicul e f batrin, uneori eu sunt cel mai tinar. La Viena veneau la Opera chiar in maieu si slapi.

Si Dineu, suntem din nou invitati, la restaurant, bucate alese, servire chiar amuzanta.

E deja miezul noptii. Incepe o furtuna napraznica, parca ar vrea sa ne trezeasca, bai in viata nu sunt numai frumuseti. Chem un Uber, costa 5,35 lei. Ii dau o suta, ca n-am marunt, imi zice ca nu are rest si ca lasa, ca-i dau altadata... ma buzunaresc si gasesc 5 euroi.

Oare meritam atita rasfat?

Multumesc Timisoara!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

comentati