miercuri, 18 martie 2020

Jurnal de Corona II

nu a venit Veta cu Izoleta
vers din rapsod popular.

Dimineata i-am invidiat pe americani, acestia au dreptu la pusca, pusca care mi-ar prinde f bine cind la geamul meu, cum se crapa de ziua, mii de pasarici zapauge incep sa se certe. Cel mai nasol e ca unele cinta, vorba vine, mai degraba zbiara, precum telefonul, ca sunt sigur ca ma suna cineva. Parca mult mai buna ar fi fost o gripa aviara decit Corona! Adica eu stau izolat si ele hoinaresc de colo colo si mai ma si trezesc.
Apropos americani, un prieten american, tot din generatia de risc, imi scrie, citez din memorie, Ontario are peste 500000 de lacuri. Am pregatit un sac cu sare, unul cu malai, plus unelte de pescuit si de facut focul. Ne pregatim in caz de criza apocaliptica sa rezistam pe baza de pescuit si alimentatie pe baza de peste prajit, dat prin malai. Altii au pregatit curse de iepuri si veverite.
Sincer sa fiu nu sunt prea curios cum e veverita la gratar!

Dar a mai trecut o zi cu Corona. Fiecare zi cistigata e cistigata, nu asa!? Azi voi continua munca la gradina, munca intrerupta de pauze lungi si dese, cheia marilor succese.

Va urez sanatate, ca-i mai buna decit toate!
Sper sa ne vedem si miine!

2 comentarii:

  1. doar o vorba vreau sa spun :
    am citit undeva ca veverita e un fel de sobolan cu coada , un fel de frate vitreg ca sa zic asa,
    deci iti poti inchipui cum au mancat chinezii sobolani fripti si alte orhidee din alea de la ei de au imbolnavit toata lumea.
    si mai citisem undeva ( pt ca eu, surprinzator, stiu sa citesc, chiar despre avioane am citit o carte, nu mai stiu cum ii zicea...)ca in africa , pe acolo, sunt niste triburi la care e sarbatoare mare cand pleaca barbatii la vanat de sobolani pt mancare.
    ce legatura are tot ce am scris cu coronavirusul si veveritele ?
    nu cred ca are, da nu comentase nimeni si am vrut sa fiu si eu o data primul.
    hai sanatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc incoronat pt postare, te felicit de asemenea, ai fost primu.. din pacate in ziua de azi barbatii nu mai pot pleca la vinatoare, sunt izolati cu nefasta..

      Ștergere

comentati