marți, 21 martie 2017

Cele mai tari rachete

Americanii au, cu sau fara Trump, cele mai tari arme. Mai ales rachetele impresioneaza prin precizie, eficienta, o adevarata minune a tehnicii. Rachetele Patriot, dupa cum le spune si numele sunt cu adevarat patrioate. Nu de mult gen. David Perkins a laudat, pe buna dreptate, aceste arme care au reusit sa doboare, fara sa lasa nici o sansa, un dusman groaznic, un quadcopter. Quadcopterul a fost extrem de parsiv, s-a furisat hoteste, un las, daca era ceva de capul lui, asa ca Fat Frumos, s-ar fi angajat in lupta dreapta, dar a fost nimicit in bucati foarte mici.

Desigur exista tot felul de indivizi care cricnesc, cica Patriot costa 3 milioane si dorna ca. 200 de dolari, dar oare conteaza aceste socoteli meschine cind e vorba de libertate? Cica teroristii au inceput sa cumpere pe Ebay drone.

P.S Nemtii au o vorba "mit Kanonen auf Spatzen schießen" adica sa tragi cu tunul in vrabii!

Un comentariu:

  1. Neamtu Olteanu scrie: Sign up for free eNewsletters from Military & Aerospace Electronics magazine on topics of your choice:
    http://eforms.kmpsgroup.com/jointforms/Forms/Subscription.aspx?pubcode=MAEM&step=form&promocode=ENL3162017DA&cmpid=email_enl_mae_digalert_mar2017




    RăspundețiȘtergere

comentati