miercuri, 23 martie 2016

A venit iepurasul, mi-a adus un IAR 93 si un 99!


Un avantaj al nostru, al dezradacinatilor, e ca, uneori, avem mai multi Pasti. De Pastele asta iepurasul mi-a adus doua avioane, da, doua avioane. Trebuie sa le fac, cu cele doua miini stingi, pe care le posed, cred ca va dura pin-la Pastele cailor. Cica asa ar trebui sa arate:

Sa vad daca mai primesc ceva si de Pastele ortodox!

Paste fericit!

17 comentarii:

  1. TOP GUN
    Machetele-s dragute sunt precum un puzzle,sa aduni toate piesele si sa arate ca-n poza.Nu stiu daca e un avantaj sa ai mai multe chestii in calitate de dezradacinat ,sau o povara dar este o optiune .Eu sunt conservatoare, la fiecare pas ,la fiecare vitrina ,mi-as dori cate ceva,dar cum n-am un super palat unde sa incapa toate prostioarele dorite?Asa ca-mi revin repede si nu fac investitii aiuristice.
    Ca si cadou cred (parerea mea)ca era mai interesant un avion cu telecomanda sa te poti juca cu el in parc .Am avut si eu unul,dar trebuia sa se joace adoratul meu sot,fata si eu eram pe locul trei.Ii lasam pe ei ca la mine precis se agata intr-un copac.....
    Pai atunci ,sarbatori fericite si la cat mai muuuuuuulte cadouri cu orice prilej.Ce-mi plac cadourile si sa le ofer si sa le primesc......
    O ZI EXCEPTIONALA PLINA DE CADOURI SI S-AUZIM DE BINE !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu traiesc in Germania si aici nu e asa simplu, nu se apuca fiecare sa-si zboare modelele pe unde vrea muschii lui. In functie de model exista reguli serioase. In nici un caz in parc nu e voie.
      Am avut un elicopter cu telecomanda, zbura frumos, mai ales prin casa, pe afara e greu pt. ca bate vintul, ma jucam cu dracoaica de nepoata, s-a produs o aterizare necontrolata, s-a bulit elicopterul dar si o vaza de flori, care de altfel ma enerva.
      De atunci nefasta-mea, ofiterul care da permisul de zbor, ne-a interzis orice obiect zburator, asta, e adevarat, dupa ce am mai spart si o veioza cu o mingie, pe o raza de ca. 1,5km de baza.

      Ștergere
  2. TOP GUN
    Sa -ti fie bine oriunde te-ai afla,dupa acel C'est tres froid,credeam ca esti in Hexagon(n-am mai cautat pe tastatura sa pun accentul pe tres ca mi-e lene).Sa inteleg ca SPRECHEN SIE DEUTSCH si n-ai probleme cu der ,die ,das....Ce limba fara muzicalitate,vesnic zici ca cuvanta HITLER,asa mi se pare cand aud germana.
    Ai putut sa te acomodezi cu nemtii ?(care-s suspiciosi si oricum te invita cu programare la ei in vizita).
    Intr-un fel ma bucur ptr tine ,ptr realizarile voastre ca si familie,dar ma intristeaza ca tot mai multe valori aleg sa plece.Cred ca ai fi realizat multe si pe aici,dar trebuie sa se schimbe mentalitatile si oamenii si ...muuuulte.S-ti traiasca nepoata si sa va bucurati de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am iesit nu de mult la pensie, asa ca nu prea mai am loc stabil, umblu de colo pina colo cit s-o putea, cind nu, merg la un loc linistit si cu verdeata.

      Ștergere
    2. m-am obisnuit cu germana si uneori imi pare chiar frumoasa, ma rog nu suna atractiv dar e extrem de bogata. Iar nemtii pot fi chiar draguti, nu f. des, dar pot, eu ma-nteleg bine cu ei!

      Ștergere
  3. TOP GUN
    Nu fi pesimist, s-ar putea sa descopere astia gena longevitatii, sau alte minuni tehnologice si sa batem mia de ani fara prea multe reparatii capitale,sa aratam umani sau cyberi, robotizati.Gandeste pozitiv si ar fi minunat daca toti am ajunge la liniste si verdeata ,ca SF.Petre -i la intrare,te ia dupa fapte bune,pacate,ehehe...lista-i lunga, iar Saint Petre e precum un cerber si vigilent.....
    Dar ,poate-l ametim noi cumva si ne da drumul.....
    WEEKEND EXCEPTIONAL SI ALLES GUT....DEUTSCH ASTA IMI DA BATAI DE CAP.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohhh , de cand vreau si eu avioanele astea . Unde se gasesc de cumparat ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. www.aviationmegastore.com
      Dar atentie, sunt scumpe, ambele costa peste 100 Euroi, fara vopsea si adeziv si calitatea nu e cea mai buna, ma asteapta multa munca si-mi trebuie multa rabdare, chestie care nu prea am.

      Ștergere
    2. Multumesc . Am vazut in poza ca nu prea au asa de multe :) . Dar asta e frumusetea lor , pana la urma . Se fac cu rabdare , tutun si pasiune :) . hai, ca la o adica , in loc de tutun merge si un rosu sec ;)

      Ștergere
    3. de fumat ma lasai de vro 4-5 ani, de vin rosu nu ma las, fie ce-o fi, pa bune acum, chiar crezi ca modelele astea merg cu vin rosu?
      Conform planului cincinal adoptat in unanimitate voi raaporta aceste realizari de abia in toamna cind se numara bobocii!

      Ștergere
    4. Nu stiu daca iasa mai frumos, dar macar sigur o sa va placa rezultatul :))

      Ștergere
  5. Si sa nu va faceti probleme de timp . Se stie ca, un lucru' bun iese la noua luni ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Blog colosal/isvorit direct din lucruri traite ca si proza colturoasa a lui dostoievski care are atita success in lumea intreaga/sint un fost increstian initial la imfca baneasa via teodorescu coanda vizireanu/eram separati dar un coleg ma strecurat in sala mare unde se pregatea documentatia de executie pt iar93/era prin 1972 /pe citeva plansete era intins pe folie mylar ansamblul avionului istoric trasat in tus de gratioasele palome carpato dunarene/undeva in spate era un mig15 descompletat/totul era posibil depindea numai de finantare si climat normal psihic si politic/dar a urmat cataclismul/din cartea lui stanley hooker reiese ca initiatorul a fost ceausescu si bodnaras prin 1963 apoi urmeaza vizita lui hooker de la roll royce orchestrata de george pop si primit de gen ispas in 1965/fara cad cu rigla de calcul si manualele noastre baetii si fetele noastre au purces vitejeste si au facut avionul/vorba lui vlahuta:o doamne al bunatatii ai mila de asta tara!/ recomand cartea lui stanley hooker :"not much of an engineer"care are un capitol referitor la romania si viper/iar93.felicitari pt blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. D Neamtu era lordu john dl stanley hooket? Cel care a fost raspunzator din partea roll royce de licenta viper si spey?

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut Mihai, "si cam tarziu *La multi ani! viata lunga vinul sa-ti ajunga*. Frumoase machete, pacat ca la noi nu le scot pe piata.
    Spor la finalizarea lor, merita efortul, fac parte din viata noastra. Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa traiasca nea Fane Babanu/ si ultimu mohican martoru iar eului 93 eroic nea Neamtu Gipsanu ! Batrinu Descartes zicea: Cuget deci exist ! Noi sa zicem:Cugetam si comunicam deci existam ! Ne face bine. Ce crima indiferenta bovina cu inabusirea efortului aviatic militar in Romania.era inceputul...puteam treptat sa ajungem la maturitate ca atitia. Americanii,mai intelepti au facut A10 de sprijin la sol ca un tanc zburator cu 2 motoare colosale ,blindaj masiv si tunul mitraliera gatling vulcan 30mm.lau avut consilier pe Rudell pilotul de Stukas cel cu 800 de tancuri distruse.acum A10 este un clasic. La fel ca Hercules e iubit de soldatii americani poate taia un tanc in doua. E dureros cum a fost inabusit acest efort eroic al Romaniei. Speranta e in cei 400000 copii nascuti pe an in scumpa noastra Romanie. Vezi demonstratiile recente. Cum spunea Mencius: raul este respins si speranta e vie.Draga Fane spune ceva de tine sa te localizez. Ai avut tangenta cu baza de la Carpenu? Sanatate la toti ! Traiasca Romania din toate timpurile !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat sa navighez prin instructiunile blogului lyi nea neamtu dar mam incurcat.va scrie Mihai Marcu cel cu citatu din Descartes si A10/Rudell raspuns lui Fane babanu.

      Ștergere

comentati