luni, 4 noiembrie 2013

Politicienii romani sunt nedreptatiti.

Sunt dezamagit de criticile pe care le aud peste tot si la care sunt supusi politicienii romani. Desigur ar fi loc pt. mai bine da sa fim sinceri pt. salariu pe care-l primesc sunt absolut fantastici, mai ales daca-i comparam cu europarlamentarii. Un europarlamentar are un salariu de 7599euroi, la care se aduaga cheltuieli pausale de 3980 si inca 284 € pe zi atunci cind au loc sedinte, asta face in total 14727€ pe Luna, mai mult decit multi sefi de state sau prim min.
E drept ca muncesc enorm, in ultimu timp se ocupa cu pungile de plastic, cica se folosesc mult prea multe si ar trebui ori intezise, ori impozitate masiv. Gasesc o masura corecta mai ales ca oltenii ar avea o optiune imensa de afaceri prin producerea papornitelor europene cu stele.
Dar, alesii nostrii europeni au si greutati, mai ales vinerea cind se nimereste sa fie fro sedinta si cind si ei sleiti de eforturi cauta sa petreaca in mijlocul familiei pt. a se destinde si a fi si mai eficienti.
Din nefericire tonomatii, cum zicea bravu pres. Roman, platiti de moguli ii urmaresc si descopera ca acestia, europarlamentarii, sunt f. harnici vineri dis de dimineata la ora 07:00, vin cu bagajele, semneaza si mai apoi pa si pu la toata lumea. Desigur semnatura lor e extrem de pretioasa pt. aceasta primesc 284 Euroi. Picant e ca chiar presu Eu care ar trebui sa vegheze la disciplina europarlamentarilor da ordin ca ticalosii de ziaristi sa paraseasca cladirea EU, de parca ar fi mosia lu ta-su. iata unde sunt banii dumneavoastra!

Da sa lasam imaginea sa vorbeasca, e in germana da cine are rabdare gaseste si o versiune in lb. romana, se apasa pe language si se alege romana.
http://dotsub.com/view/01ad2718-073c-474a-ac40-c7a72e199d55

2 comentarii:

 1. Neamtule, dragule, tocmai am recitit un text d-al meu de acu 4 ani cand m-am decis sa plec din tara si am gasit comentariul tau cand ma certai ca sunt nebuna ca vreau sa plec, mi s-a facut dor de tine :-) Pupez! Sper sa fiti sanatosi voinici si tu si ai tai.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. mi-ar place sa-mi dai un link la "certarea" mea. Nu pot crede ca te-as fi certat, as zice ca chiar din contra, vezi aici http://la-neamtu-tiganu.blogspot.de/2010/08/sfaturi-pt-emigranti.html, te-am incurajat.

   Ce mi-am dorit, pt. tine, a fost sa nu ajungi sa treci prin chinurile prin care am trecut eu. Am impresia ca, din pacate, fiecare trebuie sa-si duca crucea.

   Ștergere