duminică, 15 ianuarie 2012

defectiune

Nu stiu din ce motive blogu functioneaza aiurea, nu se deschid comentariile!
Ii voi raspunde aici Elsei, care a intrebat ce ar fi mai interesant de vizitat in Germania.
E greu de dat un raspuns, depinde mult de interesele respectivului si de punga. Dupa gustu meu sudu Germaniei e mai interesant, München are multe de oferit, multe muzee si bere. Am scris cindva despre, vezi http://la-neamtu-tiganu.blogspot.com/2010/04/neuschwanstein.html sper sa se poata deschide.

Cind se va repara blogu voi reveni cu amanunte.

@mac gregor, cum spuneam blogu merge aiurea, nici io proprietaru nu pot comenta, de aia aleg acest mod de comunicare, te-nseli, io nu am TV romanesc, nu vad nimic din Ro. Parerile mi le formez exclusiv din ce citesc pe internet si din conversatii, cuplate, evident, cu experienta mea de o viata si cu trairile nemtesti.

6 comentarii:

  1. Danke! Noi nu suntem fani muzeiase si castelase, ne intereseaza mai mult orasul/orasele in sine, arhitectura, oamenii si plimbatul pe strazi (cat mai aglomerate). Vom sta la hotel si probabil vom inchiria masina acolo, daca nu, apelam la transportul in comun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Else, dupa cum stii, orasele germane au fost tare bombardate, iar reconstructia a fost facuta la repezeala asa ca arhitectura oraselor nu e fascinanta. Putine orase au ramas intacte se zice ca pt. Heidelberg a fost o gentlemen agreement daca nemtii nu vor bombarda Cambridge scapa Heidelberg.
    Cel mai viu si animat oras e Berlin.
    Se poate face urmatoru traseu, zbor la Dortmund, e f. ieftin cu Wizzair, masina inchiriata (sunt si legaturi f. bune de tren, da e cam scump), vizitat, Vila Hügel Essen, (a lu Krupp), Düsseldorf, Altstadt, malu Rinului, apoi Köln, celebru Dom. daca e timp frumos astea sunt extrem de animate. Apoi, eventual Aachen, un oras f. cochet, studentesc si Liege, Bruxeles sau alternativ, la Amsterdam, un oras f. populat.

    Neamtu tiganu

    RăspundețiȘtergere
  3. niciodata n-am avut nimic cu tine, nici aici nici pe alte forumuri. Ba chiar iti vizitam site-ul destul de des, pentru ca imi placea stilul tau de umor.

    Ce ai avut cu mine pe site-ul simonei tache, numai tu stii. Daca asa vrei sa ne purtam unul fata de altul e ok. Poti sa-mi stergi commentul si sa ma treci in spam.

    RăspundețiȘtergere
  4. mac gregor, probabil ca ai aflat ca societatea s-a radicalizat si sunt tulburari sociale, lupta de clasa s-a inasprit, deja nu se mai iau prizonieri. In acest context interventia ta la Simona mi s-a parut deplasata si te-am amendat dupa cum am considerat de cuvinta. Eu am spus ce aveam de spus, eu nu tin dusmanie, asa ca raminem preteni!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun, hai sa spun si eu ce am de spus, ca sa ramanem prieteni:

    sunteti niste spalati pe creier de catre televiziuni, care au lanseaza de 8 ani non-stop mesaje de ura si livreaza pitici (pe creier) gratis.

    Ura voastra e teleghidata din butoane sa se duca numai spre cine se doreste. Numai asa se explica ca am intalnit o gramada care fac spume la gura ca Elena Udrea ii sfideaza cu geanta Vuiton (500E?1000E?), dar cand Mazare (bugetar) isi prezinta vila in care intri cu iahtul in sufragerie (150.000E) nu au absolut nici o reactie, dom'le. Ca nu le-a fost implantata dinainte in creier.

    Asta e ce se intampla in Romania - tehnicile de manipulare in massa au castigat meciul, iar detinatorii de televiziuni vor detine o parte din putere, (poate 1/2?). Pentru asta s-au batut si Voiculescu si Vantu, de fapt.

    RăspundețiȘtergere

comentati