marți, 21 iunie 2011

Senzational, Ludwig II-lea e roman!

Chiar aseara vorbeam cu niste preteni buni, pe un blog f. placut, despre concediu, calatorii. Le-am aratat una din excursiile mele la Neuschwanstein si s-au bucurat f. mult.


Vorbind cu unu si cu altul, ca stie toata lumea ca noi astia, veneticii, suferim enorm de izolare si singuratate, am aflat ca Ludwig II e roman. Pt. cine nu stie cine a fost, Ludwig II a fost un rege in Bayern, f. inalt 1.93, s-au implinit pe 13 iunie, 125 de ani de la moartea lui, o moarte destul de ciudata de altfel, care nici azi nu e elucidata.


Personaju Ludwig II e o figura tare indragita de scriitori, s-a scris enorm despre el, unii spun ca ar fi fost chiar homosexual.

Oricum se va turna un nou film cu el, in rolul principal, Sabin Tambrea, nascut in Romania. Va aparea la sf. lui 2012, aveti putina rabdare!



Bravo Sabin, felicitari!

4 comentarii:

  1. Am vizitat si noi castelul anul trecut. Aflasem ca era homosexual dar nu ca era si roman. Interesant, astept sa vedem filmul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca actoru care-l interpreteaza pe Ludwige e (a fost) roman.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, acuma am inteles credeam ca vorbeai in post de adevaratul Ludwig II, care de fapt nu e roman, a fost nascut intr-o suburbie din Munich.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vld, sa stii ca ai dreptate, sunt cel mai bun, cel mai tare, de mult astept sa fiu descoperit, facem bre, facem si interviuri si ce vrei mata, poti sa ma dai si la TV?
    P.S Cum se plateste, ma platesti pe ora sau pa emisiune. Astept raspuns urgent!

    RăspundețiȘtergere

comentati