miercuri, 4 mai 2011

Wassermann

Parca am mai spus-o, sunt extrem de superstitios, sunt convins ca pisica neagra, calu galben aduc ghinion, cred si-n zodii si-n horoscop. Sunt varsator, am primit pe E-mail treaba cu varsatorii, prietenii pretind ca mi se potriveste f. bine.
VARSATOR
21 ianuarie – 19 februarie
"ITI SPUN DREPT..."
Cum e zodia asta?
Originalul" zodiacului, Varsatorul, e plin de contradictii si paradoxuri.
Ce "PASARELE" are?
E un revolutionar cu ciudate tendinte tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonsalant cu surprinzatoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Este vizionar si utopic, altruist si egoist deopotriva. Cu toate ca nu ezita sa spuna exact ce gandeste, fara sa-i pese de consecinte, se intampla deseori sa faca tocmai pe dos fata de ceea ce le predica altora. Inzestrat cu multa vitalitate si cu o personalitate distincta, indiferent ca e tipul savantului distrat sau al razvratitului agitat, te surprinde cu cele mai neasteptate manifestari.
Cand face urat?
Independent si incapatanat, se enerveaza instantaneu cand e contrazis sau nu e lasat sa faca ce vrea. Din fericire, ii trece repede. Iar oamenii il iubesc, fiindca e prietenos, saritor, optimist si ii contamineaza cu entuziasmul lui uneori atat de copilaros
Cum se roaga fiecare zodie atunci cand se afla la ananghie?
Varsator: Buna, Doamne. Unii spun ca esti barbat. Altii spun ca esti femeie. Eu spun ca fiecare dintre noi este Dumnezeul sau. Asa ca, de ce sa ne rugam? Hai sa petrecem mai bine!
Scuzele zodiilor :
Varsator: Toti ceilalti faceau acelasi lucru. Era cel mai interesant lucru de facut. Ma plictiseam rau de tot. Si ce e cu asta? Ce vei face in acest sens? Cui ii pasa de lucrurile astea stupide pana la urma?
De cati ...este nevoie ca sa schimbi un bec?
Varsatori. Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.

2 comentarii:

  1. Carevasăzică, aţi făcut nişte chiftele mama la dânsele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Wassermann(August von n.21 februarie) era Peşte, probabil d-aia a si inventat un test pentru sifilis. :-)

    Tetelu

    RăspundețiȘtergere

comentati