joi, 28 aprilie 2011

Walpurgisnacht













"Azi e zi de sarbatoare, ziua cind noi voiosiiii pionieri, am plecat cu-nflacarare pe un drum presarat cu primaveri, tara tata goarnele au sunat..."

Noaptea de 30 Aprilie spre 1 mai e noaptea lu Walpurgi, cica in aceasta noapte ies vrajitoarele la joc, se fac peste tot focuri se danseaza pina-n zori, in unele zone se ridica si celebrii copaci de mai.


Va voi tine la curent, voi incerca sa fac un reportaj de la fata locurilor.


Upadate. Simbata dim. am executat declaratia de impozit, m-am enervat ceva mai putin decit de obicei. Mai apoi ca rasplata, am avut intentii deosebit de bune, planificasem sa mergem sa dansam, toata noaptea, ca-n tinerete. Pt. pregatire, am executat somnu de frumusete pin-la 18, sa fim odihniti la dans, da mi se facu foame, am zis sa mincam un pic, am facut chiftele, face nefasta niste chiftele.., dupa chiftele am baut un pahar de vin, deci nu mai puteam pleca la dans, am zis ca mai stam vro ora sa treaca efectu vinului, ca oricum e prea devreme, pe la 21 am vrut sa plecam din nou, da.. am mai facut niste chiftele, face nefasta niste chiftele.. am baut un pahar de vin, si unde sa mai pleci la miezu noptii.



Am zis ca facem Duminica ceva, au sunat niste preteni daca nu mergem la un gratar, ne-am dus, am avut mici de mai multe categorii, si alte tone de carne, de abia am ajuns la masina, simteam ca-mi plezneste burta... rau e sa fii lacom, cred ca mai bine ma apuc din nou de fumat!


Mie-mi place enorm de mult sa dansez! Din pacate nu pot pune poze.

Un comentariu:

  1. Neamțule, și la suedeji e cu focuri, dar vrăjitoare n-am prins de nicio culoare. Numa blonde amețite cu domni la fel de șovăielnici, că deh, a picat Valborg (că pe aici așa îi zice) tomnai sâmbăta când se dă verde la șpriț pe la ăștia :D Pupez tare și apăsat!

    RăspundețiȘtergere

comentati