duminică, 30 ianuarie 2011

Ce citeste neamtu duminica?

Duminica, neamtu merge dimineata si cumpara Brötchen, adica chifle, sunt de jde feluri, cu seminte, cu stafide, dulci, sarate, de tara, eu cumpar 10 "normale", da mai prajite, costa 1,99 si neamtu mai cumpara si ziar, cel mai citit ziar Bild am Sonntag, un ziar mare cu aproapre 100 de pagini, in ziar gasesti de toate.

In editia de azi un articol despre Romania Protestul vrajitoarelor din Bucuresti , f. interesant, e prezentata o vrajitoare, Bratara Buzea, care a blestemat guvernu ca le obliga sa plateasca impozit, un impozit destul de mare de 32%. Nu voi traduce articolu, sunt sigur ca cititorii mei cunosc. Nu se face nici un comentariu daca aceasta actiune va usura intrarea in Schengen sau nu.

Trebe sa spun ca eu nu cred in vrajitorii da nu vreau sa vorbesc despre asta pt. ca am auzit ca ar purta ghinion.

P.S Un comentariu nemtesc din Forum
uwes schrieb:
Liebe Hexen könnt ihr unsere unfähigen Politiker und Gierbanker auch weghexen ? Das deutsche Volk wäre sehr dankbar.
Dragi vrajitoare nu ati putea sa-i faceti sa dispara si pe politicienii nostrii incompetenti si pe bancherii lacomi? Poporu german va va multumi!

Iata deci o posibilitate deosebita de colaborare intre poporu roman si german!




4 comentarii:

  1. "Brötchen" aici sunt "Semmeln", dar nu se prea pot cumpara duminica pentru ca este cam peste tot inchis.
    Cat despre vrajitoare, cred ca nu-s in stare sa faca sa dispara nici macar un nor de pe cer, daramite politicieni corupti. Dar e inbucurator sa vezi un comentariu care nu incepe cu huo la adresa romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. io as fi fericita sa-si arate competentele dindu-i jos pe astia din romania mai intii

    RăspundețiȘtergere
  3. Hihihi, bună ideea comentatorului :)) Aici sunt articole cu români care au venit în Suedia că deh, suntem în UE acum și se poate veni ușor, care acu dorm pe sub poduri și suedezii se simt responsabili și mai construiesc un centru unde să-i adăpostească până le aranjează să se întoarcă în România. Ce nu știu ei e că românii se vor întoarce iar aici, că știu că au unde să doarmă. Te pupez tare tare, Neamțuleeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  4. fiecare cu vrajitoarele lui! nu ne vindem vrajitoarele! :)

    RăspundețiȘtergere

comentati