vineri, 16 iulie 2010

Va invit la opera

Cine vrea poa sa vina la Opera Düsseldorf , asta-seara ora 20, ora Germaniei, atentie se transnsmite si prin internet, vedeti pe link, va voi face cu mina.
Cinta si doi romani Iulia Elena Surdu si Adrian Sâmpetrean.

Update: Citeva poze. Nu am fost in sala ci afara pe malu Rinului. A fost exceptional, a fost si un fel de karaoke, au fost artificii sincronizate cu muzica. Din pacate chiar cind cinta Ioana Surdu, pe la 11:30, a inceput furtuna, ploaie, fulgere, tunete.
Mentiune. orchestra din Düsseldorf e spicata cu multi romani, mai sus poza cu concert maistru doi, roman, mai e un balerin roman si acum si cei doi solisti de care vorbeam mai sus.

4 comentarii:

  1. Mulţumim de invitaţie, Neamţule frumos!
    Petrecere bună şi o seară frumoasă îţi doresc. Să ne faci cu mâna şi, mai ales, să ne povesteşti cum a fost. Bine?
    Că de nu...

    RăspundețiȘtergere
  2. neamtule, multam fain de invitatiune. printre picaturi am tot accesat linkul oferit de opera dusseldorf. interesanta abordare in ceea ce priveste costumele pentru berbantii "baletisti".
    stau si ma intreb unde se mai fac pantofi de dama pentru masculi?!
    chiar ai facut cu mana? nu am reusit sa te vaz, era prea intuneric in sala. trebuia sa aprinzi si tu o bricheta, ceva, sa-ti dregi glasul, sa fluturi o batista fosforescenta. sau, de ce nu, sa urci chiar pe scena!? :)
    sa ai o zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. chat noir, majoritatea balerinilor sunt fetite, asa ca...
    Aveam o sticla de bere in mina, ar fi trebuit sa vezi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Miine, duminica e iar mare nebuneala pe aici, se va bloca Autostrda A40 si se va intinde o masa lunga de 60km, s-au inchiriat peste 3000 de WCuri DIXI.

    http://www.derwesten.de/kultur/Ruhr-2010-sperrt-die-A40-id329788.html

    RăspundețiȘtergere

comentati