duminică, 18 iulie 2010

Reportaj de Duminica A40



Nemtii au inebunit, se tin numa de petreceri, vineri a fost in Düsseldorf nebunie mare cu Opera, reproteru nostru a relatat in editia de ieri, simbata a fost un mare spectacol de artificii in Köln, reporteru nostru nu a fost de fata si azi..
A40 e una din cele mai circulate autostrazi din lume. Taie, uneori chiar prin centru, o mare aglomeratie, cel putin de la Duisburg la Dortmund.
Azi, Duminica, s-a blocat si s-au instalat peste 20000 de mese pe o distanta de 60km.
Am mers si noi, nu atit ca m-as omori dupa asemenea adunari populare, ci mai mult ca sa fac acest reportaj.
M-am intrebat ce se poate intimpla pe acolo, ei bine nu s-a-ntimplat nimic, peste un milion de oameni, cifra exacta va fi publicata in editia de seara, s-au adunat si au mers de colo, colo. Cei mai indrazneti s-au produs artistic, dansuri, muzica..
P.S Cea care face cu mina e nefasta!
***************
Update
Se pare ca au fost peste 3 mio. vizitatori, din care ca. 1 mio. biciclisti si cu rotile. Organizatorii au multumit publicului pt. disciplina, nu a fost aproape de loc gunoi, azi dimineata am mers pe Autobahn, totu era curatat ca-n palma. La stringerea meselor au participat si o multime de Freiwillige.
P.S Noi nu mai mergem de mult cu bicicleta pt. ca pa nefasta o doare curu de la sa.
******************
Inca un update, la sf. de spatamina va fi Love Parade in Duisburg, se asteapta iar frun milion, io deja nu mai pot!

4 comentarii:

  1. Neamtule, am inteles ca s-a si batut in record, cica-ar fi cea mai lunga masa de petrecere din lume. Totusi, din cate vad eu din poze, in Germania criza-i crunta! Sau neamtu' vine la petrecere cu mancarea deja mancata de-acasa si cu bautura deja urcata la cap? Ii stiam eu cam zgarciti, dar nici chiar asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yep, nemtii sunt in general zgirciti, e cunoscut faptu ca dau cel mai mic ciubuc. Astia de pe la mine mai treaca-mearga, da sa-i vezi pe Schwabi.
    Se pare ca s-a exagerat cu 20000 de mese, era si f. complicat sa vina fiecare cu mincarea lui, lucru ce l-au facut f. multi, cale de km. In plus a fost destul de cald si a raci bauturile era o mare problema. Cele citeva centre de vindut cirnati au fost luate cu asalt.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru poze!
    Faine !
    Ca si Frau a ta, numai ca vezi, ai grija ca cel din poza cu ea pare a fi , e drept inca la mare distanta mascariciul de Vis Grebu si asta stii ca
    cam da cu jula ;) Are deja trei nefeste si 4 copchii lasati de izbeliste prin cele colturi de lume cum ar fi Paris, TelAviv, New York si unul care-i mai prostut(seamana cu tac-su :lol: ) l-a luat cu el l-a cersit prin Bucuresti !
    Asa ca fii si tu atent !
    Mai ales cand intri la @ Domnul Goe, ca s-ar parea sa se fi virusat si asta ....

    RăspundețiȘtergere

comentati