marți, 20 aprilie 2010

What an wonderful world, Maldive


Maldivele sunt frumoase, e chiar o lume minunata, da, cind sunt vazute de departe, cum e in Diashowu facut de mine.
In realitate sunt pericole la tot pasu.
In primu rind sunt niste muste alcoolice vesnic flaminde, mai dihai ca Vampirii, te pisca, fara rusine, ziua in amiaza mare, ma prefera mai mult pa mine, probabil datorita cantitatii de alcool in singe.
In al doilea rind, Maldive e o tara musulmana si deci daca va prinde ca intrati cu tuica in tara ati belit-o. E adevarat ca insulele pt. straini au alcool cacalau.
E bine sa aveti o muiere cu voi, acolo nu gasiti si nici nu e nici un pericol, deoarece pa insule nu prea sunt buticuri.
Cea mai nasoala e insa apa marii, se vede splendid din avion, e f. curata si f. calda, da e plina de microbi. Mie mi-a ruinat concediu, a doua zi mi s-a imflamat urechea si planurile mele de scufundare s-au dus draq. Am fost nevoit sa colind prin insulele vecine pina am dat de o doctorita austriaca, care mi-a povestit ca a divortat, ca avea un porc de barbat si s-a autoexilat.
Va recomand sa va luati ochelari de scufundare cu urechi.
Neputind sa ma scufund am jucat fotbal cu personalu, personal care il iubea pe Hagi si a remarcat imediat ca nici talentu meu de fotbalist nu e departe.

9 comentarii:

  1. Cum mai Nemtule? Maldive? Visul de neatins al muritorilor de foame? Raiul terestru unde pisica de mare sta cu rechinul in gheare? Fantastic! Acum nu prea stiu ce sa zic dar, a fost de curand pe acolo Paris Hilton si s-a dat la fund cu rechinii. Cine stie ce reactii chimice s-au produs. E clar, nu mai strang bani, mai bine imi mai cumpar cate ceva de la boutique.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar nu stiam acestea, Neamtule, mersic. :)Chestia e ca la un moment dat locuiam si io ceva mai aproape de acest paradis si ma batea gandul sa merg intr-o vacanta, dar am renuntat, ca tot la musulmani si la mare cu nisip alb stateam si io atunci si am zis ce sa mai dau banii. Asa ca i-am folosit sa merg la Amsterdam :D. Si se pare ca bine am facut :D :D

    RăspundețiȘtergere
  3. o tara musulmana, cu muste si microbi, fara alcool si fara pravalii, dar cu fotbal??? iadul, nene!

    RăspundețiȘtergere
  4. vezi daca-tzi arde da conced cand altzii sa speteshte muncind?

    cruela de vila

    RăspundețiȘtergere
  5. Minunat! Ca tine, Romanticule!!!
    Dacă_nu_nu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nemtu, fratioare, iti pun una de la Famelie, sa nu ne uiti draq cu totu prin cele Maldive cu apa chioara. Ca noi p'acilea, pan Afumati, invatam cum sa punem d'un e-bishnits pe piatza libera. Daca vrei si tu niste stocks, vin mai iute 'napoi cu malaiu, sa vezi daca-s bune ... ; )))))

    http://www.youtube.com/watch?v=HwZL-F-60-o

    Salutari,
    al tau Mikael Tandaler-Palosh

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai neamtzule,

    Maldive incepe cu Mal, Mal nu suna bine in franceza. De-aia te-ai innecat la mal.

    Toate bune

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine că m-ai atenţionat, Neamţule, că mă gândeam de 1 mai să bag o Maldivă, da acu e clar că tot la vama veche e mai bine. Sau şi mai sănătos, la tata în grădină la un grătar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Se pare ca am cam exagerat si v-am speriat. Chiar asa de rau, totusi, nu e. Si mincarea e exceptionala, aveam bucatar austriac si indian.
    Asa ca Lio poti merge de 1 Mai, mai ales ca am auzit ca vremea va fi f. frumoasa. Desi acolo vara e iarna si iarna vara, da spre deosebire de Ro vara e ca iarna, doar ca iarna ploua, da ploaia e calda.
    Atentie sa nu mergeti prea departe de aeroportu din Male, de unde puteti fi transportati cu barca, mai departe se merge cu hidroavionu si va trebe un stomac f. puternic.

    RăspundețiȘtergere

comentati