marți, 5 ianuarie 2010

revelioane, revelioane

Imi amintesc cu multa groaza unu din cele mai nefericite revelioane din viata mea care insa s-a incheiat intr-un entuziasm general. Flacai si fete de flacai fiind am pregatit totu conform ISO 9000 si ne-am purces a ne distra. Adusa cu mari greutati din mari departari se afla la loc de cinste o damigeana de 20 din cel mai Cotnari cotnari. Manipularea acesteia nu era lucru de saga asa ca ne porniram s-o usuram. Prima manevra fu insa fatala, se sparse in mii de cioburi care aduc noroc. Eforturile de a suge covoru fu doar partial incununat de succes. Iata-ne deci in ajunu marii intilniri ci viitoru lipsiti de cele mai elementare mijloace de comunicare.
Facuram insa ca Dorobantii aia, cum il cheama, ca noi faceam treaba pa Vacaresti din porecla o reclama si porniram a ura pe la case a colinda. Nu ne-am imaginat nici o clipa ca sunt atitia inchisi in casa care asteapta cascind ANU NOU si se bucura de plugusoru nostru. Ca absolut toti erau nespus de bucurosi de oaspeti si mai ca nu ne mai lasau sa plecam ca cintam si dansam si am baut din cele si mai cele bune licori si fura bucate alese si am incalecat pe sa…
++++++++++++++
Cel mai trist revelion a fost insa in primu an in Germania. Am fost invitati de niste nemti. Ne-am imbracat gigea la second hand, nefasta a facut din belsug sarmale, am gasit si niste tuica, vorba aia sa nu ne ducem cu mina goala. Cind sa iesim din casa primim un telefon de la nemtoaica care plingea, se certase cu barba-su si contramanda toata actiunea. Am mincat sarmale pin-la Pasti.

Atunci am inteles cit de trist e sa fi tocma de revelion singur cu nefasta, acum inteleg de ce s-a cam incetatenit obiceiu sa se iasa pa strazi, nimeni nu vrea sa fie singur, chiar daca uneori tocma in mijlocu multimii singuratatea e mai apasatoare.

14 comentarii:

  1. Neamţule Mihai şi Doamnă Mihaela,
    Io-s ardeleancă şi om de cuvânt: am promis ieri că azi mă înfăţişez la cârciumioara lu Domniile Voastre? Am promis. M-am înfăţişat? M-am.
    Cred că pocalu-acest cu rubiniu de cabernet pentru mine l-aţi pregătit. Vă mulţam din suflet şi-l degust cu neasemuită plăcere.
    Nădăjduind că aţi petrecut fain şi frumos şi la această cumpănă, vă doresc nenumărate cumpene împreună şi de-acu-nainte, iară io cu injineriu meu să trăim să vi le putem număra. (Hoooo, zuruck, Neamţule! Cumpenele dintre ani! Cumpenele să le numărăm... Noi pe-ale voastre, voi pe-ale noastre!).
    Să dea Dumnezeu numai bine!
    Cu dragului-drag,
    Marcela

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa, si de ce nu phooteai sa stai acas, mha, neamtule... ? :roll: Care-i shparla...?

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi ca ai un blog cam simplutz... ;) Si sa nu-mi spui, dreq, ca vietnamezu ala esti chiar tu...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Marcelo, multam de vizita, vroiam sa bag de fapt ceva de actualitate da ma napadira amintirile si...
    da o bag si p-aia de actualitate.

    Sper ca Adisor a trecut cu bine peste incercarea incercarilor. Io am avut o fractura la o mina, mai apoi simultan la ambele miini, mai apoi un picior, plus degete, capete sparte, taieturile nu le pun, ca d-aia am buza sparta si nu se vede bine in poza, da pa acolo is prostioarele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tii ce vizita surpriza, chiar Viorel in persoana, stai sa te omenesc, un vin bun sec, 2003 a fost un an bun, sau poa o tuica, o maslina.
    Vietnamezu e chinez.

    Da, blogu meu e simplut da sincer si bucuros de oaspeti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mulţam de gândul bun, prietene. A trecut cu bine peste eveniment, vineri scapă şi de cusături, no, ce să facem, asta a fost. Citeam ce-ai scris tu acilea şi mă gândeam cum n-am vrut eu să merg nicăieri anul acesta. Eu n-am vrut, nu Adi. Că el, ca şi tine, hai să mergem, hai să, hai!!! Eu nu şi nu! Zici că am presimţit, Doamne iartă-mă. Îmi pare rău că a fost aşa, da-mi pare bine că am fost aici. Că, dragii mei, după ce ne-a liniştit medicul că nu e grav - şi după ce am culcat copilul, fireşte - aşa dragă de petrecere am putut trage, de nu ne-a venit să credem. Am râs noi de prostia noastră: ne-am bucurat că n-a fost mai rău!

    Altfel, scrie ce vrei tu, că eu vin la tine cu mare plăcere.
    Acum te îmbrăţişez cu drag şi-l îmbrăţişez şi pe oaspetele tău - La mulţi ani, AVP!!! - la fel cu drag,
    Marcela.

    RăspundețiȘtergere
  7. Marcelo acu vro doua luni avuram si noi o sperietura cit casa cu printesa, se-nvirtea pa linga aragaz cind se fierbea fiertura si cum draq se deschise capacu de la oala minune si o arse pa obraz si pa git. Fu mare taraboi ca venira doua salvari si politia si facura ancheta ca asa-i p-aici cind e vorba de un copil mic, si vrura sa cheme elicopteru si statu doua zile in spital. Iti imaginezi ce a fost pa noi bunicii ca stam departe de iei.

    Da multumim bunului Dumnezeu ca n-a fost grav desi i-a ramas o mica cicatrice pe git.

    P.S Da lasa-ma sa-ti fac cunostinta cu poietu Viorel Padina, ie din bransa ta, are multe lucruri misto da si multe timpenii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Neamtule, ti-a ratat cariera! Imagine mai poetica (aripa comica, desigur) decat aia cu sugerea de vin a covorului, n-am mai gustat demult. Noroc ca n-ati ramas fara tigari, ca urma matura la rand. Inca ma mai convulsionez de ras.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bre, Neamțule, da la ski cum fu? Acolo ți-ai rupt mâinile și cururile? La mulți ani la toată familia ta frumoasă, numa de-alea bune să vi se întâmple, să fii în continuare cel mai tânăr, mai Belmondo și mai pișicher bunic! Te pupez tare tare!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani, Marcela, oricine-oi fi ! :oops: La multi ani, neamtule, zigonule (oricine-oi fi... ;) ) ! Paa...

    RăspundețiȘtergere
  11. S-ar phootea sa mai trec pe-aci, da' nu garantez nemic. Oricum, e destul de placut, desi e atat de simplutz... ups Dar poate ca asta inseamna un blog postmodern, mai stii...

    Sa-ti traiasca nepotzica, e gracioasa ca o lilie si ciurprizator de rozalie, de altfel... :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Deci umbli cu prafuri, daaaa?
    In afara de superbissima domnisoara, v-as bate pe toti cu cureaua de la ceas ... Pai bine dom'inginer, la asa prototip de nepotica sa nu faci inregistrare la OSIM, sa te protejezi de furt intelectual? Maaare bandit, ce sa spuuunnnn! Vezi c-am pus lupa pe tine (maaaaa! Ma lasi cu tiganismele tale rebusistice? Nu de alta, dar vorb-aia, inginer proiectant fara algoritmul exprimarii scrise e un nonsens tehnic! Daca ma spui ca eu am scris toate astea, te-am spart (la damigeana de Cotnar, ce credeai? ... lasa-las-o p'aia supta de covor, la revelionul ala de flacai si fete de flacai, eu ziceam de aia ceruita din balcon:))))
    Semnat indescifrabil

    RăspundețiȘtergere
  13. ei da, neamtule! asta numesc eu distractie! hi hi hi
    La multi ani frumosi si petrecareti! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Vreau să mulțumesc DR.WEALTHY pentru că aduce bucurie și fericire în relația mea și cu familia mea. Mi-am pierdut logodnica și am avut nevoie de ajutor până când am găsit DR.WEALTHY un caster de vrăjitoare de sex masculin și mi-a dat asigurări că îmi voi primi logodnicul în două zile după ce vraja a fost aruncată. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, atât de șocant, a fost logodnica mea care nu m-a sunat de mult și mi-a cerut scuze pentru ruperea inimii și mi-a spus că este gata să-și dedice tot restul vieții cu mine. DR.WEALTHY a eliberat-o pentru a ști cât de mult am iubit-o și am vrut-o ...... acum eu și logodnica mea trăim o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de despărțirea noastră .. Toate mulțumesc pentru DR.WEALTHY pentru munca excesivă pe care El a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa ei de e-mail în orice situație în care suferiți de o pauză cardiacă și vă asigur că așa cum a făcut-o pe a mea pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și voi. E-mail: wealthylovespell@gmail.com Whatsapp +2348105150446

    RăspundețiȘtergere

comentati