vineri, 25 septembrie 2009

nu am blog

toti pretenii mi-au spus, ba esti atit da dastapt si talentat de ce nu-ti faci ba si tu blog, nu vezi ca toti prostii au?

Io le-am zis, si ce ba daca-mi place sa beau inseamna sa-mi iau circiuma? Sau daca-mi plac muierile trebe sa cumpar un bordel?

Asa ca nu-mi fac blog!

26 de comentarii:

  1. hai taica ! nu ne lasa la mana jurnalistilor amatori, reprofilati brusc pe vinoase.
    vorba aia : "cine nu are betivani acasa, sa ii caute la carciuma", asa ca asteptam cu nerabdare ... povesti de la gura sticlei ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. nici nu am inceput bine si deja au aparut reclamatiile. Condica de sugestii si reclamatii se gaseste la casa.

    De ex. pretenu meu yep zice pa blogu lu nea Morar:

    yep Says:

    September 27th, 2009 at 1:44 am
    @neamtu tiganu
    Te credeam mai neserios, pe bune! Si uite ca ti-ai facut si blog, halal sa-ti fie! Nici foarte brunet nu esti, nici bordel nu-ti deschizi, si nici carciuma. Mai ai o singura sansa sa te reabilitezi in fata mea, cate o poveste sa ne torni din cand in cand, dar numai despre ce-a fost bun si nu mai e, ca astea-mi plac mie. Si nu e nevoie sa minti, suntem din generatia celor care ne-am trait viata asa rea cum pare ca a fost, nu ne-au trait-o altii pe la televizor. Asa ca toarna vin vechi si nobil, ca de bere cu nume nemtesc la cutie metalica sunt deja prea satul.
    Cum sunt satul si de jocul de-a sus mastile – jos mastile, demascari ale mascatilor demascati de alti mascati. Ce sa mai intelegi decat ca e naspa treaba, nici haz nu mai are. De fapt nici Caragiale nu radea scriindu-si piesele, cred c-ar fi scris-o si pe asta cu statuile mascate si demascate si ele, daca nu pleca in Germania sa moara putin pe acolo. Pana la urma ea s-a scris singura, aici, ca sa vezi ca nu e nevoie neaparat de scriitori inventivi.
    P.S. Am incercat sa postez pe blogul tau, dar genosenshaftfurerul de pe blogul tau care nu ie, nu m-a lasat. Invata-l sa lase.
    ---------------
    P.S Sper ca acum merge.

    RăspundețiȘtergere
  3. Florine, multa dreptate ai. Voi reveni cu-n reportaj amplu rupt din viata.

    P.S Ce onoare pa capu meu! Pina si celebru nedo ma viziteaza. Cu atitia vizitatori mi-e teama ca mi se termina toate proviziile din pivnita, ca stiti voi, la viata mea am o dambla, sa dau la toti la toti sa bea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Țigane, să trăiești! Hai noroc! Alles Gutt!

    RăspundețiȘtergere
  5. Să-nțeleg că ne inviți la o țuică? Cu ce gustări vrei să vin?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă nu-ţi place laptele să nu-ţi cumperi vacă. Dacă da ... Încearcă, dacă rupi reportajul ăla din viaţă, să nu-l şi spargi, că nu mai rămâne nimic din el. Poţi să nuanţezi, la început, întâmplările cu ţânţarii. Mai trec pe aici, aşa în control, că America e cea mai tare ţară şi am auzit că ar controla toată lumea. Păstrează din vinul ăla vechi, dar eu prefer deobicei alb, sec.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tanti Jeni, fără gustări, numai cu poftă de şpriţ şi eventual pahare de plastic. Dacă ajungi înaintea mea sugerează să dea câte puţin, ca să ajungă la toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
  8. sar-mina Tanti Jeni, stii ca mincarea-i fudulie, bautura-i temelie.

    Cu ce sa te servesc?, am o visinta de casa sau pt. doamnele cu palarie fac un mojito..

    Despre mincare ar merge ceva Fingerfood, adica sa mincam cu labele, asa ceva mai condimentat sa mearga vinu, si nu uita ciorba de potroace ca o tinem pina dimineata.

    Andrei mai ai saramura?

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai, mânca-ţi-aş ciocu tău dă talentat, păi, să aflu io că ţi-ai găsit casă stabilă unde să scrii de pe la alţii de pe blog? Când ţ-am zis că semeni cu Belmondo, nu m-ai crezut :D Dacă dai tu vişinata şi un vin roşu dupe, vin io cu pastrama de berbecuţ ca să fie într-un ces bun şi molcom :)

    RăspundețiȘtergere
  10. oops, Lia Ciocirlia, frumoasa mea cu ochii negrii, ce surpriza, da stai sa deretic un pic, betivii astia au lasat peste tot sticle goale si nici nu m-am barbierit...

    Inca nu mi-am facut casa ci doar cort, la prima furtuna il poate lua vintu.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Andrei, Neamțu: am niște must făcut săptămâna asta și acuși am scos din cuptor niște plăcintă caldă cu mere. Pahare de plastic și șervețele ne dă Țiganu că în Jărmanea e gratis.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bre, oi fi tu neamţ şi ţigan, da' tot bărbat eşti :)) Io's frumoasa ta cu ochi căprui, da' na, să nu fiu cârcotaşă că poate mă tai de la porţie data viitoare :)))) Dacă erea negri, îmi puteai şopti la lumina lunii, în faţa cortului, versurile alea cu "frumoasa mea cu ochii ca cafeaua, că când te văd mă fac ca carameaua". Ajunge vântu şi pă la Jermania??? Doamne fereşte...

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt f. obosit, am fost la vot. Votu a avut loc intr-o biserica evanghelica, chiar ma gindeam ca ar fi si pt. Romania o idee, merge omu la biserica, la o nunta, la un botez, la o inmormintare si baga si votu, unde mai pui ca voturile ar fi si sfintite.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tanti Jeni, se poate? Io sunt tigan de matase, la mine se bea numai din cristale.. mustu are gust numai daca strugurele ie storcit de fecioare cu picioarele.

    Lia, n-am avut alta rima ooops mi s-a facut rusine, trebe sa ne vedem mai des!

    RăspundețiȘtergere
  15. Maria, ura a venit si Maria. Da ce bine arati! Ti-a priit vacanta. Te-a prins calaretu pe roibu alb?

    RăspundețiȘtergere
  16. Haoleo! Din lac în puţ... ăăăă... cum să vă spui... bine v-am aflat şi iertaţ că mă bâlbâi... Dau şi io on ottonel de pe Târnave, di la noi, di la Jidvei... ori on şaişpe ţâţe, cum vă place. Mi-a zis mie on sas că drege la ortografie...
    Dacă_nu_nu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Neamtzule,

    Vad ca ai inceput sa-tzi obisnuiesti neputzica cu struguri. Asa se incepe taica... intai suc, pe urma o bere, pe urma un vin, pe urma o tzuiculitza...

    Apropo, vazusi ca ma ocup de arborele ginecologic: afla ca familunea mea se tragea din Odobesti si totzi se ocupau cu vinaritul. Unii avea mici podorii, altul era expert in butoaie (le calcula, le controla si le gadila), altul era administrator de podgorii pentru aia care aveau podgorii mari).

    Din pacate, asta n-a trecut la mine, care beau doar o bere pe ici pe colo.

    Doar fii-miu ala mare se invarte prin paburi si pare sa fie interesat de alcool ca stie ceva nume de cocteiluri pe care le si bea cu gagica lui.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tigane!
    Lieber Freund,draga prietene,my friend,
    Felicitari pentru aceasta initiativa!
    Daca mai deschizi si o carciuma,iti promit ca vin ca client si.....da clik:

    vorbe mari

    RăspundețiȘtergere
  20. Saltare Neamtule !
    De la Gilica numai de bine !
    Vaz ca ai pus pe masa cum sade frumos si se cuvine pentru inceput de casa noua . Bravo ma !
    Ma , da catzaua ma ...
    Cum dracu legi ma catzaua de blog ?!
    Ca cum dracu si oltean si tzgan far de catza ?!
    Nu se poate ! Asza chiar daca e si neamtz , n'asa?

    RăspundețiȘtergere
  21. Neamtu-le
    Sa ne traiesti si cu nepotii sa "mai cresti".

    PS. Daca chiar deschizi carciuma ma abonez si "io". Gasesc eu timp in wee sa dau pe la ea chiar daca e "departe".

    RăspundețiȘtergere
  22. blogul tau are vreun virus si l-ai pus in carantina....?Sau a raspuns Sehe la invitatia ta si acum o delictezi cu vinurile tale?????

    RăspundețiȘtergere
  23. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

    RăspundețiȘtergere
  24. Tigane, de ce le dai voie la aia fara putze sa scrie pa blogu' lui matale ? Roy, catzing , ba fii atent ca astia-tzi ciordesc lebedelele si nexam reclame la Autriche .

    RăspundețiȘtergere

comentati